Bomber och granater och krevader vad Sverige – Kroatien live stream är eftersträvansvärt inför söndagens viktiga Nations League drabbning 11 oktober 2020. Eller mer rätt är egentligen att skriva Kroatien – Sverige live stream då det svenskarna som gästar kroaterna på fotbollsstadion Maksimir i Zagreb. Ikväll måste en svensk trepoängare bärgas!

Läs också: Speltips inför England – Danmark EM semifinal 2021

Sverige – Kroatien Live Stream 11/10

Vill du se på Sverige – Kroatien live stream ska du bege dig till vår svenska vänsajt Svenskt Spel som numer är spelsajten nummer 1 i Sverige. Där kan du läsa om hur och var du hittar Kroatien – Sverige live stream för söndag 11/10 med matchstart kl. 18:00. Även tv-kanalen TV4 sänder matchen Sverige – Kroatien i sin helhet utan reklamavbrott på alla dina skärmar.

Trolig svensk startelva är: Robin Olsen – Mikael Lustig, Pontus Jansson, Victor Nilsson Lindelöf, Ludwig Augustinsson – Dejan Kulusevski, Kristoffer Olsson, Albin Ekdal, Emil Forsberg – Alexander Isak, Marcus Berg.

Tipset Kroatien – Sverige

Tre utav de fyra senaste matcherna mellan Sverige och Kroatien har slutat med kroatisk seger. Dock spelades de matcherna i början på 2000-talet och det var faktiskt som så att Sverige gick segrande ur striden i det allra senaste mötet. Träningsmatchen den 29 februari 2012 vanns av Sverige på bortaplan med 1-3. Svenska målskyttar var då Zlatan Ibrahimovic och Sebastian Larsson som satte två stycken strutar. Dock var det här över åtta år sedan så vi har egentligen inte så mycket nutida historik oss emellan för att kunna dra någon vettig slutsats av det hela. Däremot så kan vi konstatera att Både Sverige och Kroatien förlorat sina två första matcher i säsongens Nations League spel mot Portugal och Frankrike. Inför denna tredje omgång är det därmed ett rent bottenmöte i gruppen som gäller och visst vill man undvika jumboplatsen. Så lita på att det är två heltaggade startelvor i Sverige och Frankrike som ställs mot varandra.

Tipset inför dagens möte Kroatien – Sverige blir ett underspel på antal mål i matchen där totalt under 2.5 mål spelas med oddset 1.75 @betsson.

Sverige - Kroatien Live Stream Nations League Fotboll 11/10