Sverige – Finland stream i JVM kvartsfinal lördag 2 januari 2021, det är sådana här känsloladdade brödrakamper man fullkomligen älskar att få se. Klockan 21:30 smäller det!

18:00 Ryssland – Tyskland
21:30 Finland – Sverige
01:00 Kanada – Tjeckien
04:30 USA – Slovakien

Läs om hur du kan streama Sverige – Finland live i Junior-VM hockeyn 2/1.

Sverige – Finland JVM speltips

Varken Sverige eller Finland är favorittippade att vinna Junior-VM i ishockey 2021. Men ett av lagen kommer få spela JVM semifinal under måndag natt/tisdag morgon. Hur många gånger har vi inte ojat och förfasats över svenska underlägen i matcher mot Finland, För att inte tala om när Sverige förlorar mot Finland, då är det nästan som om jorden går under i de matcher som gäller något. Och det här är just en sådan där hockeykamp som gäller massor. Det är helt enkelt vinna eller försvinna. Lita på att stora delar av både Sveriges och Finlands befolkning kommer titta på matchen idag. För om vi tycker att vi svenskar älskar hockey så är faktiskt finnarna snäppet värre. Hockey är Finlands nationalsport!

Över 5.5 mål tippar vi att det blir i kvartsfinalmatchen i JVM Sverige – Finland till ett odds på 2.15 hos Betsafe.

Om du är sugen på att spela odds med extra bonuspengar ska du ta dig en titt på Spelsajtens förstasida här där vi listar Sveriges bästa välkomstbonusar som spelbolagen erbjuder.

JVM Sverige - Finland Stream 2 Jan 2021