Vinner Sverige ikväll samtidigt som Georgien lyckas skaka Spanien så skulle Sverige kunna skapa sig en 4 poängs marginal ner till Spanien. Det skulle ge ett väldigt bra utgångsläge i gruppen för svensk del om man ska vinna den. Eftersom ettan går direkt till VM och tvåan får kvala mot andra tvåor i sina respektive grupper så är det en tuff väg att gå för att nå VM: Att vinna gruppen med Spanien i den känns nästan omöjligt. I skrivande stund står det 1-1 i den 60:e minuten mellan Georgien och Spanien.

Läs: Sverige – Spanien Live Stream Gratis VM-kvalet 2/9

Hur slutar kvällens möte mellan Kosovo och Sverige?

För svensk del så är det bara seger som gäller och Kosovo ska vi bara slå. Något annat vore fiasko ur svensk synvinkel. Men faktum är att Kosovo vunnit sina två senaste landskamper med målskillnaden 5-0! Hemma är man därför inte helt oävna och kan mycket väl störa Sverige. Speciellt som Sveriges spel hade mer att önska i mötet med Georgien. Vi får hoppas att Zlatan Ibrahimovic nätar för Sverige, för inte kan väl italienproffset gå mållös i två landskamper i rad? Kosovo Sverige har matchstart 20.45 och letar ni live stream så kan ni hitta det hos svensktspel.nu här. Svenskt deltagande i VM vore härligt även om vi dömer ut värdlandet Qatar för hantering av mänskliga rättigheter.

Här följer ett litet speltips hur vi tror att matchen slutar:

Sverige vinner över Kosovo till oddset 1.79 hos Unibet! Det känns bra och vi tror att Janne Andersson vill se ett mer balanserat lag ikväll än senast mot Georgien.

Heja Sverige!!

Sveriges fotbollslandslag