Ikväll ska det avgöras vilket lag som blir mästare av Europa i fotboll. Blir det England eller blir det Italien? Engelsmännen är knappa favoriter att ta hem mästerskapet enligt oddsbollagen.

Läs även: Grekland Sverige Live Stream Gratis

Italien har starka namn i backlinjen

Italien har mängder med bra fotbollsspelare och framförallt 2 personer har hjälpt laget att komma så långt i EM turneringen. Båda mittbackarna i Mancinis lagbygge har en oerhörd erfarenhet och flera 1000 minuter tillsammans i klubblaget Juventus. Vi pratar om Bonucci och Chiellini. Italien har tillsammans med dessa herrar släppt in 2 mål på 13 matcher vilket är ett otroligt facit. Ska England besegra Italien så behöver man alltså komma på ett sätt att komma förbi dessa herrar. 

Hur ska Harry Kane överlista Chiellini?

Det kommer bli en match i matchen att se Harry Kane stångas med Chiellini. Är Engelsmannen redo för uppdraget? Han kan nog räkna med att ha sönderskrapade hälsenor ikväll. Men det gör nog inte så mycket om man lyckas få hål på Italien och sen lyckas vinna matchen. Vi tror att andrabollarna kommer bli nyckeln för England. Om Harry Kane tar de första närkamperna och sen får stöd av Sterling, Foden, Mount, Grealish mm så kommer man kunna skapa lägen i andra vågen. För inte kommer väl Harry Kane få vända upp mot Chiellini? 

Se Italien England via Live streaming

Om du saknar TV4 eller en tv apparat och kanske är iväg på semester så finns det andra alternativ för att se EM-finalen i fotboll. De flesta spelbolag kommer sända matchen via live stream. Med live stream kan du se matchen oavsett var du befinner dig så länge som du har tillgång till internet. Här finns en artikel som beskriver mer hur du kan se Italien England och EM finalen i fotboll via live streaming. Att se matchen live och samtidigt tippa på den ökar spänningen markant.

Hur tror ni matchen slutar?

Vi på spelsajten tror att matchen kommer bli väldigt tight och jämn där inget av lagen kommer släppa till några målchanser. Båda lagen kommer ställa upp med mycket folk bakom boll och vi vet att Italien är målsnåla sen tidigare. Kommentera gärna hur ni tror att matchen mellan England och Italien slutar! Vårt tips är att inget mål sker under de första 30 minuterna!

Lycka till!

EM final fotboll 2020