Sverige ska försöka ta sig till fotbolls-VM och extraordinärt skönt är då att vi alla kan streama Sverige i VM-kvalet Gratis! Titta på Sverige live stream i alla kvalmatcherna. Gruppvinnaren tar en direktplats in i VM nästa år, tvåan får spela Playoff om ytterligare en chans för spel i fotbolls-VM.

Streama Sverige live kostnadsfritt

Det är gratis att streama Sverige live i VM-kvalet. Du behöver bara göra en enkel och blixtsnabb registrering hos Unibet här >>> och när du har tagit din välkomstbonus på 100 kr gratisspel så räcker det med att du har en enda krona insatt på spelkontot för att streama massor av sport live dygnet runt resten av ditt liv.

Europas VM-kval matcher 8/9

Sverige åker till Grekland för den fjärde kvalmatchen. Ska det bli den fjärde raka segern i kvalet? Vinner Sverige så är det närapå upplagt för blågul fest i fotbolls-VM.

18:00
Armenien – Liechtenstein
20:45
Albanien – San Marino
Belarus – Belgien
Grekland – Sverige
Island – Tyskland
Italien – Litauen
Kosovo – Spanien
Nordirland – Schweiz
Nordmakedonien – Rumänien
Polen – England
Ungern – Andorra
Wales – Estland

Sverige tipset 8 sep 2021

Ett VM-kval möte i fotboll med Grekland på grekisk mark är alltid en vansklig uppgift. Sverige är i superform vilket senaste VM-kval mötet med Spanien visade. Överraskande svensk vinst med 2-1 över Spanien ger naturligtvis råg i ryggen inför matchen med Grekland. En svensk tre-poängare idag och Sverige har möjlighet att gå upp i topp av grupptabellen, före spanjorerna, och med två matcher färre spelade än dem. Men för att Sverige ska bli gruppetta redan idag krävs i så fall att Spanien tappar poäng på bortaplan mot Kosovo och det känns kanske inte helt sannolikt. Hur som helst tor vi benhårt på Sverige i dagens match mot Grekland och tippar därför svensk seger till odds 2.32 @ Unibet >>.

Streama Sverige Gratis i VM-kvalet till Fotbolls-VM 2022