Sverige ska försöka ta sig till fotbolls-VM 2022 i Qatar och extraordinärt skönt är då att vi alla kan streama Sverige i VM-kvalet Gratis! Titta på Sverige live stream i kvalmatcherna mot Spanien, Grekland, Kosovo och Georgien. Gruppvinnaren tar en direktplats in i VM nästa år, tvåan får spela Playoff om ytterligare en chans för spel i fotbolls-VM 2022.

Läs:

Streama Real Madrid Barcelona Gratis 16 Okt

Streama Sverige live kostnadsfritt

Det är gratis att streama Sverige live i VM-kvalet. Du behöver bara göra en enkel och blixtsnabb registrering hos C More när du testar deras Standard-utbud helt fritt under två veckor.

Europas VM-kval matcher 8/9

Sverige åker till Grekland för den fjärde kvalmatchen. Ska det bli den fjärde raka segern i kvalet? Vinner Sverige så är det närapå upplagt för blågul fest i fotbolls-VM 2022.

18:00
Armenien – Liechtenstein
20:45
Albanien – San Marino
Belarus – Belgien
Grekland – Sverige
Island – Tyskland
Italien – Litauen
Kosovo – Spanien
Nordirland – Schweiz
Nordmakedonien – Rumänien
Polen – England
Ungern – Andorra
Wales – Estland

Sverige tipset 8 sep 2021

Ett VM-kval möte i fotboll med Grekland på grekisk mark är alltid en vansklig uppgift. Sverige är i superform vilket senaste VM-kval mötet med Spanien visade. Överraskande svensk vinst med 2-1 över Spanien ger naturligtvis råg i ryggen inför matchen med Grekland. En svensk tre-poängare idag och Sverige har möjlighet att gå upp i topp av grupptabellen, före spanjorerna, och med två matcher färre spelade än dem. Men för att Sverige ska bli gruppetta redan idag krävs i så fall att Spanien tappar poäng på bortaplan mot Kosovo och det känns kanske inte helt sannolikt. Hur som helst tor vi benhårt på Sverige i dagens match mot Grekland och tippar därför svensk seger till odds 2.32 @ Unibet >>.

Streama Sverige Gratis i VM-kvalet till Fotbolls-VM 2022