Förunderligt och störtläckert på samma gång är det att vi har nöjet att titta på Sverige live stream ifrån handbolls-VM 2021 för damer. Särskilt som svenskorna spelar närapå övernaturligt bra jämfört med tidigare mästerskap närmaste årtiondet. I och med Sveriges avancemang till de avgörande slutspelsmatcherna så är medaljdrömmen väldigt nära nu. Tänk om det till och med blir guld!

Läs mer:

Sverige – Egypten Live Stream Handbolls-VM 25/1

Sverige Live Stream

Sverige spelar i afton VM-kvartsfinal mot tungt favoritstämplade Frankrike och svenskorna får i den här matchen agera underdog. Men då Sverige spelat helt jämnt med, dels regerande världsmästarinnorna Nederländerna och dels även guldfavoriten Norge, så kan vi säkert mycket väl överraska ännu en gång. Dock krävs det nog en extraordinär insats från Sveriges sida mot fransyskorna för att semifinalbiljetten ska ros i hamn.

Se på Sverige Live Stream i Handbolls-VM 2021 på Unibet här!

Handbolls-VM tipset 2021

Angående årets speltips inför sluttampen på dam handbolls-VM 2021 då? Ja vi drar vi en liten rövare och satsar på att Sverige går hela vägen. Alltså tar sig hela den långa och krokiga vägen fram till guldpokalen. Sverige spelas av oss på Spelsajten att ta VM-guld i världsmästerskapet i handboll för damer 2021 med höga oddset 11.0 hos Unibet.

Heja Sverige, vi är gula o blå! Och vi är vidunderligt många som tänker titta på Sverige live stream nu!

Sista verserna i i du gamla du fria

Häng nu med på den allra sista sjunde versen i du gamla du fria (även om vi själva kanske inte tolkar Gud så ordagrant som ursprungsidén säkerligen var tänkt):

Med Gud skall jag kämpa för hem och för härd
för Sverige den kära fosterjorden
Jag byter Dig ej mot allt i en värld
Nej jag vill leva, jag vill dö i Norden

Eller så sjunger vi bara… Sverige, Sverige, Sverige, hurra, hurra, hurra!

Sverige Live Stream Handbolls-VM 2021 Damer