Kroatien och Spanien möts i Nations League-finalen i Rotterdam 18/6 och vi har ett speltips att erbjuda. Luka Modric strävar efter att leda Kroatien till deras första stora titel i vad som kan vara hans sista match för sitt land. Hans straff i förlängningen avgjorde en dramatisk 4-2-seger över Nederländerna i semifinalen på onsdagen, medan Spanien besegrade Italien med 2-1 på torsdagen tack vare ett sent mål av Joselu. Spanien förlorade mot Frankrike i Nations League-finalen 2021 och har nu möjligheten att vinna sin första trofé sedan Euro 2012.

Speltips 18/6 Kroatien – Spanien

Kroatien förväntas inte göra stora förändringar i laget inför finalen, den pålitliga mittfältsduon Luka Modric, Mateo Kovacic och Marcelo Brozovic kommer troligen återigen utgöra stommen på mittfältet. Josko Gvardiol drog sig ur truppen inför matchen mot Nederländerna på grund av skada, och Marko Livaja är heller inte med efter en konfrontation med fansen under en träningssession.

För Spanien förväntas Joselu inte bli belönad med en start i finalen, trots sitt vinnarmål mot Italien. Istället är Alvaro Morata nu kapten och förväntas återigen leda anfallet. Navas behåller troligen sin plats som högerback framför Dani Carvajal, efter att ha gjort sin första landskamp på tre år, medan Robin Le Normand hoppas nog att, trots att han orsakade en straff i sin debut, det inte kommer leda till att han petas inför finalen.

Spanien är favoriter att vinna trofén, men det här kroatiska laget har gång på gång visat att de aldrig ger sig. Kroaterna har varit väldigt nära att vinna stora turneringar på senare år, och detta kan vara Kroatiens tur att äntligen ta sig ända fram den här gången. Vår spådom inför Kroatien – Spanien är att kroaterna vinner till odds 4,0 hos Unibet.

För fler spelsajter, kika in här!