På tisdag kväll tar Sverige emot San Marino i EM-kvalet. EM-kval matchen direktsänds via nya tv-kanalen TV10. San Marino förlorade sin första match i EM-kvalet med 5-0 mot Holland. Det ska inte vara något problem för Sverige att vinna den här matchen enkelt. Osäkra kort från Sveriges sida är Anders Svensson, Andreas Isaksson och Johan Elmander, som alla fick kliva av senast mot Ungern pga skador. Betsafe har riktigt fina odds till EM-kvalet, dock finns inte Sverige med troligtvis för att oddset är för lågt på en 1:a i den matchen hos Betsafe. Du kan däremot spela på Sverige hos Nordicbet. Betsafe har annars mycket bra öppningsbonusar när du gör din första insättning. Spelsajten tror mycket på Holland och Österrike och kommer satsa 1000 kr på denna dubbel som ger 1.39 gånger pengarna. Hur spelar ni? kommentera gärna eller ta del av andra heta erbjudanden som ni finner i navigeringen till vänster via Spelsajten!

Öppna Betsafe konto här

KOM IGEN NU SVERIGE!!

Svensk startelva mot San Marino

 Johan Wiland

 Mikael Lustig
 Olof Mellberg
 Daniel Majstorovic
 Behrang Safari

 Kim Källström
 Pontus Wernbloom

 Sebastian Larsson
 Ola Toivonen
 Emir Bajrami

 Zlatan Ibrahimovic