Spelsajten har inte inlett några samarbeten med nya Spelbolag under September månad. Däremot har man ökat rejält i antalet besökare och det var främst inläggen om Sveriges EM-kval som drog besökare. Mest besökare hade följande inlägg Sverige-San Marino som genererade över 3500 besökare på bara en dag. Spelsajten passerade under September månad över 10000 besökare. Vi lär dock inte se samma utveckling kommande månad då Spelsajten har genomgått en rejäl omstrukturering. Dels har Spelsajten flyttat till en ny domän http://Spelsajten.nu och dels har utseendet fått sig ett rejält ansiktslyft. Även om den gamla adressen (rickydollar.wordpress.com) slussar läsaren vidare till Spelsajten.nu så tar det ett tag innan google indexerar upp den nya sidan.

Spelsajten kommer försöka att få till ett forum (vilket finns redan idag men är inte helt optimalt) där du som läsare även ska kunna delge med information. Tanken är att du själv ska kunna tipsa andra spelare om bra och dåliga erbjudanden på nätet. Det kan vara lika intressant att få reda på ett dåligt erbjudande som man inte ska hoppa på som att få tips om ett bra erbjudande.

Spelsajten har tagit hjälp av en expert som kommer blogga om Serie A i Italien och eventuellt La Liga i Spanien med start under Oktober månad.