Moldavien  Sverige i EM kvalet 2011 det blir en riktig måste match i svenska ögon.  Sverige slog Moldavien hemma i förra omgången med ”bara” 2-1.  Det krävs en uppryckning för att återigen bärga 3 poäng mot ett på bortaplan svårslaget Moldavien. Moldavien har slagit Finland hemma med 2-1 och bara förlorat med 0-1 hemma mot Holland.

Moldavien SverigeZlatans fot håller inte för spel till fredagens em-kval mot Moldavien. Skadan har inte läkt som han har velat! Risken är väldigt stor att han slår upp skadan igen om han spelar och därför missar Zlatan matchen mot Moldavien. Förbundskapten Erik Hamrén och det medicinska teamet prioriterar nu istället att vila Zlatan för att få honom spelklar till tisdagens match mot Finland. Det ser ut att bli Ola Toivonen i dagsläget som ersätter Zlatan Ibrahimovich. Det skulle innebära om man jämför med startelvan senast mot Moldavien att eventuellt Johan Elmander flyttas upp i en central Anfallsroll. På Spelsajten kommer vi uppdatera startelvan mot Moldavien löpande fram till matchstart då ändringar kan ske i sista stund.

Sveriges  startelva mot Moldavien (4—2—3—1): (Uppdaterat 2011-06-03 14.06)
Andreas Isaksson, PSV Eindhoven

Mikael Lustig, Rosenborg,
Olof Mellberg, Olympiakos
Daniel Majstorovic, Celtic
Oscar Wendt, FC Köpenhamn.

Anders Svensson, Elfsborg
Kim Källström, Lyon

Sebastian Larsson, Birmingham,
Ola Toivonen, PSV Eindhoven
Tobias Hysén, IFK Göteborg

Johan Elmander, Galatasaray

EM-kval matchen mellan Moldavien Sverige visas av tv-kanalen TV3 med matchstart 20.30. Sändningen börjar redan 20.00. Kan du inte följa Em-kvalet via tv så kan du här läsa mer på Aftonbladet om hur du kan vinna VIP biljetter till Sveriges EM-kval match mot Finland

Vill du läsa mer om spel och tips för EM-kvalet så kan du läsa Spelsajtens inlägg Tippa EM-kval. Där hittar du oddsen från spelbolaget NordicBet.

Spelsajten har inför fredagens EM-kval matcher valt att tippa via Unibet enligt nedan.

Odds em kval

Vi tror på följande trippel:

Moldavien – Sverige 2 odds 1.50
Lichtenstein – Litauen 2 odds 1.42
Vitryssland – Frankrike 2 odds 1.52
Totalt odds 3.23
Insats 100 kr
Eventuell vinst 223 kr