Sommaren är i princip över och det är många som blir deprimerade när hösten smyger sig på.

Mörkret om kvällarna behöver inte vara deprimerande. Ett glas rött på fredagskvällen och en bit god mat till höstmörkret är aldrig fel för de som uppskattar det. Man får helt enkelt försöka hitta postiva saker så att man håller humöret uppe. För egen del är det väldigt positivt att Premier League dragit igång. Man längtar efter varje ny omgång och landslags uppehållen (även om det är kul med landslag) kan få en att bli tokig.

Tipslördag och Europatipset är ljuspunkter om helgerna som gör att man andas optimism. På Spelsajten har ni kunnat hitta mycket matnyttigt om framför allt större matcher. Tv-tider och startuppställningar i EM-kvalen brukar dra många besökare. Besökarantalet sista månad hos Spelsajten har varit mycket bra då sajten haft 10911 besök. Populäraste inlägget blev San Marino – Sverige som hade 1356 läsare under 1 dygn. Vår sida där man kunde följa Silly Season i Premier League med de senaste nyheterna från Aftonbladet och de största engelska tidningarna var uppskattat av flera besökare. Detta kunde vi se genom att det var många besökare som återvände till sidan för att ta del om senaste nytt från Silly Season.

Flera nya gästbloggare har anslutit sig till Spelsajten för att få utlopp för sina tankar. Vill du också börja skriva på Spelsajten och få en alldeles egen gästblogg så kan du läsa mera här: Spelsajten söker gästbloggare.

Spelsajten har som mål under sista kvartalet 2011 att förändra och förbättra sidan där vi anser att det finns brister. Har du själv synpunkter på hur vi kan förändra Spelsajten så maila oss gärna på info (a) spelsajten.nu.

Vi ses i spelvärlden!!

Väl mött

Rickard Paulsson

Rickard Paulsson, Spelsajten