Chelsea Valencia i en direkt avgörande match på Stamford Bridge om vem som ska gå vidare till kvartsfinal i Champions League.

Chelsea valencia

För Chelsea räcker det med minst oavgjort för att gå vidare medan spanjorerna måste vinna. Chelsea som har haft sviktande form lyckades slå Newcastle borta i ligan senast efter mål av Drogba, Kalou och Sturridge. Den sistnämnde är den spelare som har haft helt klart bäst form av de ljusblå. Mot Newcastle skapade han 6-7 riktigt bra lägen på egen hand men lite likt Robinho stora problem i avsluten. Daniel Sturridge leder Chelseas interna skytteliga på 8 mål. Sturridge kan komma att bli en riktig ikon och komma upp i samma status som Terry och Lampard bland Chelseas supportrar.

Två stycken Chelsea spelare som däremot har hamnat i frysboxen är Alex och Anelka. Båda två har förpassats till att träna ihop med Chelseas reserver och mycket tyder på att de kommer lämna Chelsea för ny klubbadress när transferfönstret öppnar i januari. Räkna med att Andre Villas Boas kommer fortsätta att föryngra truppen.

Ska bli intressant att se Chelseas startelva mot Valencia. Kommer Oriol Romeu få chansen. Spanjoren som värvades i somras från Barcelona har fått starta de två senaste matcherna i Premier League. Två matcher som Chelsea hållt nollan och dessutom gjort 6 mål framåt totalt. Den defensiva ynglingen sprang kopiöst senast mot Newcastle och vann flera närkamper. Oriol ser fortfarande ut att förbättra speeden i sina ben, men kompenserar det bra med att läsa spelet och en otrolig fysik. Enda smolket i bägaren är att Barcelona har en klausul inskrivet i Romeus kontrakt vilket innebär att man har rätt att köpa tillbaka spelaren inom två år för omkring 100 miljoner kronor. (Detta för att undvika ett nytt fall liknande Fabregas).

Det blir också en speciell upplevelse för Juan Mata att möta sina gamla lagkamrater. Mata  värvades från Valencia i somras och är en viktig kugge i AVB:s nya bygge. För er som inte förstått Juan Matas kvaliteter så kolla gärna in videon här: httpvh://www.youtube.com/watch?v=-jxt6Or6tTs

Valencia som gått starkt den här säsongen ska absolut inte räknas bort. Dock har spanjorerna gått lite knackigt på bortaplan. Vi kommer förmodligen få se en tät match där ingen av lagen vill gå bort sig.

Chelsea Valenica har matchstart 20.45 och visas av tv-kanalen viasat fotboll.

Spelsajten tror att Chelsea Valencia slutar 1-1. Ett kryss ger 3.70 i odds hos Unibet. Hela utbudet från Champions League ser ni nedan.

utbud championa league

Just nu har Unibet ett bra erbjudande för er som spelar på Champions League där du får pengarna tillbaka om matchen slutar 0-0.

Vill du för övrigt se champions league finalen så läs mer här hur du har chans att få uppleva den på plats.

Tills sist så har du väl inte missat vår Bonusguide med alla heta bonusar från olika spelbolag.