Chelsea Manchester City möts i ett riktigt tungviktsmöte på Stamford Bridge på måndag kväll.

Chelsea Manchester City gratis spel

Har du tänkt att spela på matchen mellan Chelsea och Manchester City så har bet365 ett bra erbjudande där du får ett livoddsspel helt gratis. Vi tror att det vore bra för spänningen i ligan om Chelsea tog 3 poäng mot Manchester City och därmed ger laget från Manchester sin första förlust i årets upplaga av Premier League.

Placerar du ett spel före matchstart på matchen Chelsea mot Man City ger bet365 dig ett Liveoddsspel med samma insats på matchen helt gratis.

För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när spelet väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat så återbetalar bet365 din insats för det spelet upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr)

Som alltid har du gott om marknader att välja bland hos Bet365. Över 60 Liveoddsmarknader finns tillgängliga under matchtid, inklusive Nästa mål, Mål i matchen, Totalt antal hörnor, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid och många fler.

Med ett stort utbud av marknader före match, Liveodds samt möjlighet till gratisspel är bet365 helt enkelt oslagbart om du vill spela på fotboll.

Bet365 visar El Clasico  mötet mellan Real och Barca ikväll. Läs mer hur du ser matchen via live streaming här

Spelsajtens speltips

Chelsea är verkligen på uppåtgående och förutom förlusten mot Liverpool i ligacupen så har man 3 raka segrar med 3-0 vinster i ryggen mot lagen Wolverhampton hemma, Newcastle borta och Valencia hemma. På Stamford Bridge är man normalt sett mycket svårslagna men har blandat och gett hemma under hösten.

Manchester City som snittat 3 mål per match har överraskat i alla fall mig. Visste att de skulle vara med i toppen i år men att lagbygget skulle fungera så bra som det gjort och att man vara så stabila hittills trodde jag inte. Jag tror att vi är inne i ett vägskäl i Premier League. Skulle Man City vinna mot Chelsea på måndag så har jag mycket svårt att se att Premier League bucklan skulle hamna någon annanstans än i Manchester. Vi är fortfarande inte halvvägs in på säsongen men med Manchester United som dras av skador och sviktande form så ser jag ingen annan som kan hota om titeln.

Skulle Chelsea där emot lyckas ta en seger så kommer de väcka hopp för de jagande lagen bakom City.

Därför blir tipset lite med hjärtat för Premier League och Chelsea seger med 2-1 efter mål av Drogba och Ashley Cole. Citys mål görs av Dzeko.

Matchen mellan Chelsea Manchester City har matchstart 21.00 och visas av tv-kanalen Viasat Fotboll