Milan – Lazio möts idag torsdag 2012-01-26 i den italienska cupen Coppa Italia.

Milan - Lazio italienska cupen

I en av årets kvartsfinaler i Coppa Italia möts alltså Milan – Lazio ikväll och det kan bjudas på riktigt bra underhållning. I Serie A ligger Milan tvåa sju poäng före Lazio på femte plats. När det gäller matchform så ser båda lagen skapliga ut, Milan vann senast i serien mot bottenlaget Novara efter två snygga mål från Zlatans doja emedan Lazio åkte på stryk borta mot formstarka Inter men man förlorade bara med uddamålet. Milans tränare Allegri har uttalat sig om att Zlatan kan komma att börja på bänken i kvällens match men skulle man köra fast får vi säkerligen se ett inhopp av Zlatan som mer och mer börjar bli oumbärlig för Milans målskörd.

Matchen sänds av tv kanal TV10 med matchstart kl. 20.45.

Spelsajtens speltips går till seger för Milan med odds 1,80 hos bet365

Milan Lazio odds

 

Var med och rösta på Spelsajten som Bästa bettingblogg 2011, läs mer här!