Feyenoord – Ajax möts söndag 2012-01-29 vid lunch tid kl. 12.30 i den holländska ligan.

Holländska ligan

Feyenoord – Ajax är två anrika holländska storlag som båda har haft många svenska spelare och andra fotbolls storheter i sina trupper genom åren. Vad sägs om till exempel:

Feyenoords svenska spelare Ove Kindvall (1966-1971), Henrik Larsson, Alexander Östlund, Tobias Linderoth och Johan Elmander. Andra storheter som Ruud Gullit, Johan Cruyff, Ronald Koeman, Giovanni van Bronckhorst, Robin van Persie, Dirk Kuyt och Salomon Kalou har också spelat här.

Ajax som kan stoltsera med svenska spelare i form av Zlatan Ibrahimović, Peter Larsson, Stefan Pettersson och Markus Rosenberg och andra storheter som  Marco van Basten, Dennis Bergkamp, Edgar Davids, Frank de Boer, Ronald de Boer, Johan Cruyff, Patrick Kluivert, Ronald Koeman, Marc Overmars, Frank Rijkaard, Edwin van der Sar, Clarence Seedorf, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Aron Winter, Klaas-Jan Huntelaar och Jaap Stam.

Feyenoord - AjaxInför mötet Feyenoord – Ajax befinner sig Feyenoord på en sjätte plats och Ajax ligger något före på en fjärde plats. Feyenoord har i sitt lag ett svenskt framtidslöfte i John Guidetti som gjort succé med många mål och ska förhoppningsvis nu vara tillbaka för spel efter att ha varit sjuk förra matchen. Han är viktig för laget och det märktes om inte senast mot botten laget VVV Venlo som man fick stryk med 2-1 av.

Matchen Feyenoord – Ajax sänds i tv kanal TV4 Sport och via bet365 livestreaming med matchstart kl. 12.30.

Spelsajtens speltips i matchen Feyenoord – Ajax är oavgjort resultat till odds 3,50 hos bet365.

Se alla odds i omgångens matcher i den holländska ligan hos bet365 här:

odds holländska ligan

 

Var med och rösta på Spelsajten som Bästa bettingblogg 2011, läs mer här!