Söndagen 2012-01-29 är det dags för final i Australian Open 2012. Det är de två bästa spelarna i världen med världsettan Novak Djokovic och världstvåan Rafael Nadal som möts i den första Grand Slam finalen för året.

Nadal - Djokovic

Spanjoren Rafael Nadal (25 år) vann sin semifinal med 3-1 i set mot tidigare världsettan och ärkerivalen Roger Federer i en stenhård kamp. Rafael som håller Federer som en av tennis historiens största tennis spelare har nu slagit honom i 18 av 27 möten dem emellan och måste vara en riktigt irriterande motståndare att möta för Federer.

Serben Novak Djokovic hade en ännu tuffare semifinal när han mötte en Andy Murray i storform som numera tränas av legendaren Ivan Lendl. Det blev en femsetare som redan enligt kommentatorer blivit en klassiker i tennis sammanhang där Djokovic vann med 7-5 i femte och avgörande set.

Final Australian Open 2012

Finalen i Australian Open 2012 mellan Novak Djokovic och Rafael Nadal sänds i tv kanal Eurosport och via bet365 livestreaming och Unibet livestreaming med matchstart kl. 09.30.

Spelsajtens speltips är seger för Rafael Nadal, se alla odds hos bet365 här:

Final Australien Open 2012

 

Var med och rösta på Spelsajten som Bästa bettingblogg 2011, läs mer här!