Juventus – Udinese möts ikväll lördag 2012-01-28 i ett riktigt hett toppmöte i Serie A.

Juventus - Udinese 2012-01-28

Det är Serie A ledaren Juventus som tar emot trean Udinese i en av vårens mest spännande matcher och det är bara Milan som orkat att stå upp mot de bägge lagen så här långt och placerat sig mitt emellan Juventus och Udinese på en andra plats. I poäng skiljer det endast tre mellan Juventus – Udinese och bortavinst i kvällens drabbning skulle innebära att de går upp på samma poäng. Juventus har dock aldrig förlorat varken hemma eller borta denna säsong och med hemmaplan ska det mycket till för att rubba den gamla damen. I Juventus är för övrigt ikonen Alesandro Del Piero i storform just nu.

Matchen Juventus – Udinese 2012-01-28 sänds i tv kanal Canal+ Sport Extra och via bet365 livestreming med matchstart kl. 20.45.

Spelsajtens speltips går till seger för hemmalaget Juventus med odds 1,57 hos bet365:

Juventus - Udinese

 

Var med och rösta på Spelsajten som Bästa bettingblogg 2011, läs mer här!