VM i bandy 2012 inleds denna helg och Sverige möter Finland imorgon söndag 2012-01-29 i sin första match.

Sverige - Finland VM i Bandy 2012

Men Sverige har inte fått den bästa tänkbara uppladdningen i Kazakstan precis då man fått flera sjukdomsfall sedan man anlände. Experter i Sverige har också uttalat sig om den tunna trupp man skickat och att det inte finns någon riktigt bra målskytt med hög rang med i laget. Men vi får hoppas att det är ett sådant VM där ett underskattat Sverige överraskar och tar sig enda fram till en final och förhoppningsvis även vinner den. Men i bandy sammanhang är det ju så att med så få deltagande lag så är det för Sveriges del katastrof om man inte tar sig till final utan bara slutar på en tredje plats, det är godkänt om man går till final och bragdartat om man vinner den. Alltså hårfint mellan fiasko och bäst i världen.

Matchen Sverige – Finland VM i Bandy 2012 sänds i tv kanal TV10 med matchstart 09.30.

Spelsajtens speltips är seger för Sverige till odds 1,30 hos bet365:

Se odds på alla inledande matcher i Bandy-VM 2012 hos bet365 här:

Sverige - Finland

 

Var med och rösta på Spelsajten som Bästa bettingblogg 2011, läs mer här!