Milan – Cagliari möts i Serie A söndag 2012-01-29.

I går kväll vann Juventus toppmötet mot Udinese och drog därmed ifrån i toppen. Juventus är nu fyra poäng före Milan på andra plats och sex poäng före trean Udinese. Milan möter ikväll mitten laget Cagliari som befinner sig på tolfte plats inför mötet mellan Milan – Cagliari. Milan har stor press på sig att vinna kvällens match för annars är risken stor att försprånget blir för tufft att hämta igen. Fyra poängs skillnad låter inte mycket men med tanke på att Juventus är obesegrade den här säsongen och förväntas tappa ytterst få poäng i fortsättningen med sitt lag som är otroligt stabilt och aldrig gör några dåliga matcher. Milan är också väldigt skadedrabbat vilket påverkar kontinuiteten i laget vilket Juventus ännu inte lidit av. Zlatan Ibrahimovic är högst sannolikt med från start i kvällens möte Milan – Cagliari och han är i storform!

Matchen Milan – Cagliari 2012-01-29 sänds i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 20.45.

Spelsajtens speltips går till Milan seger med oddset 1,30 hos bet365.

Spela på matcherna i Serie A hos bet365 här:

Odds Serie A

 

Var med och rösta på Spelsajten som Bästa bettingblogg 2011läs mer här!