Skellefteå – AIK spelar match i Elitserien torsdag 2012-02-02.

Elitserien

Inför mötet Skellefteå AIK leder Skellefteå Elitserien med 77 poäng vilket är en poäng före både tvåan Luleå och trean Brynäs som båda står på 76 poäng. AIK är precis ovanför kvalstrecket på en åttonde plats 63 inspelade poäng. I senaste Elitserie omgången vann Skellefteå hemma mot Färjestad och AIK slog Växjö efter straffar. Senast lagen Skellefteå – AIK möttes var den 4:e december och då vann Skellefteå med 0-2 på borta is.

Matchen Skellefteå – AIK sänds i tv kanal Canal+ Extra1 med matchstart kl. 19.00.

Spelsajtens speltips är hemma seger för Skellefteå till oddset 1,65 hos spelbolaget Expekt.

Se odds för kvällens Elitserie matcher hos Expekt här:

Skellefteå - AIK

Skellefteå - AIK

Var med och rösta på Spelsajten som Bästa bettingblogg 2011, läs mer här!