Speltips Premier League England
Speltips Premier League

Vi guidar er igenom Lördagens Premier League och helgens matcher. Ni som vill se hur vi tippade förra helgen så kan ni läsa här. Vi fick in en hel del matcher och inte bara rätt i vilket lag som vann utan flera resultat satt till fina odds.

Veckans Varning!!

Det är minst sagt turbulent i Chelsea sedan Andre Villas Boas fått sparken efter förlusten senast mot West Bromwich. Roberto Di Matteo har tagit över tillfälligt resten av säsongen. Ska bli intressant att se om han kan påverka laget i en positiv riktning. Räkna med att Roberto Di Matteo förmodligen inte kommer att plocka ut det starkaste laget då Chelsea har retur mot Napoli i Champions League onsdag 14/3. Så vår varning är att inte spela på Chelsea på lördag.

Bolton – Queens Park Rangers

Två lag med usel form men man kan snacka om att den här matchen betyder en hel del. Båda lagen slåss för sin överlevnad. Ett lag som Bolton kanske mår bra av att börja om i The Championship, men QPR som satsat så mycket för att nå Premier League skulle det innebära en smärre katastrof om laget åkte ur. Det är klart att ingen av lagen skulle må bättre av att åka ur men QPR lär lida mer.. Vi tror att Bolton kommer vinna den här matchen i form av hemmaplan.

Speltips 1 – 0

Aston Villa – Fulham

Aston Villa spelade 1-1 borta senast mot ett formsvagt Blackburn med Fulham krossade Wolverhampton hemma med 5-0. Fulham har 3 raka segrar och riktigt bra form. Dock är Aston Villa svårslagna hemma där man kryssat flera gånger den här säsongen. Det är lite det som kännetecknar årets Aston Villa. Man spelar bra men har förtvivlat svårt att avgöra sina matcher. Flera gånger har man tagit ledningen men inte lyckats hålla tätt hela vägen och tappat viktiga poäng.

Speltips 1 – 1

Chelsea – Stoke (Veckans varning)

Hjärtat talar för Chelsea men det turbulenta läget gör att man inte har en aning om hur det kommer gå i den här matchen. För några år sen hade 1:an känts given men nu är läget ett annat. Som vi redan nämnt så leder alltså Roberto Di Matteo laget i detta viktiga läge av säsongen. Hur kommer han att formera laget? När han själv spelade i Chelsea så spelade man 4-4-2 med diamant på mitten. Roberto Di Matteo var radarpartner ihop med Dennis Wise. Kommer han frångå Chelseas och Andre Villas Boas 4-5-1? Torres och Drogba på topp?. Tänk på att Chelsea har Napoli hemma i CL i veckan. Avstå spel!!

Speltips 2 – 1

Missa inte Spelsajtens unika spelbonus. Erbjudandet gäller endast via Spelsajten!

Vinn Champions League resa till London

Vill du spela ett odds på Premier League så kan vi på Spelsajten stolt rekommendera spelbolaget Betsson då vi fått till ett samarbete med dem som gynnar nya spelare som registrerar sig. Betsson ger normalt nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital! Dvs sätt in 500 kr får 1000 kr extra och totalt 1500 kr på ditt konto.

Everton – Tottenham

Everton som alltid startar säsongerna dåligt och kommer smygande i ligan när det börjar närma sig vår har gjort på samma sätt i år. Nu har man 2 vinster och 3 oavgjorda på de 5 senaste. Tottenham har släppt in 8 mål på de två senaste matcherna, visserligen mot United och Arsenal men ändå. Räkna med att London laget främst kommer försöka täta till defensiven och hoppas på att få chansen framåt. Everton hemma på Goodison Park är aldrig att leka med och framför allt inte när man möter något av topplagen då David Moyes mannar brukar ha extra tändvätska i bagaget.

Speltips 1 – 1

Wolverhampto- Blackburn

Ytterligare en streckmatch. Två lag som slåss för sin överlevnad. Får vi se bröderna Olsson från start i Blackburn? Wolverhampton torskade rejält senast mot Fulham borta. 5 mål bakåt och noll mål framåt. Det är alltid skillnad att spela borta och hemma och ska man ta poäng så är det i sådana här matcher. Blackburn har en bättre trupp än vad tabellen visar och vi tror på en målfylld och jämn tillställning som slutar med vinst för Blackburn.

Speltips 2-3, Vi tror även på över 4,5 mål till oddset 5.70 hos Betsson

Sunderland – Liverpool

Sunderland var sånär på att slå Newcastle borta senast men Newcastle kvitterade på övertid. Liverpool har bara 1 seger på de 5 senaste men då har man mött Arsenal, United och Tottenham. Sunderland är svåra på Stadium of Light där man bara har 4 förluster i år och då kom de flesta av dem innan Martin O Neil tog över som tränare. Vi tror på en jämn tillställning där båda lagen gör mål.

Speltips 2 – 2

varningar premier league

Ni har väl inte missat Spelsajtens bonusguide där man hittar flera heta erbjudanden hos olika spelbolag.