stryktipsförslag vecka 39

Här följer vårt stryktipsförslag för vecka 39.

Förra veckan var en ren kattastrof med bara 5 rätt på stryktipset. Men så blir det om tippar skrällarna på helt fel ställen. Vi fortsätter med vårt matematiska system på 6 halvgarderingar för 64 kr.

Det finns 3 matcher på veckans kupong som jag skulle vilja nämna lite extra.

1. Match 1, Everton – Southampton

Det känns som en solklar ”etta” på kupongen. Everton är i så pass bra form att man ska kunna vinna med ett par mål hemma mot Southampton. Evertons dilemma brukar dock vara att man spelar bra mot topplagen men tappar sedan poäng i sådan här matcher. Ska man jaga toppen så måste man vinna över Southampton.

2. Match 2, Fulham – Manchester City.

City har haft problem på bortaplan och det känns inte som att man fått igång maskineriet den här säsongen än. Fulham ser riktigt vassa ut i år och framför allt på sin egen hemmaplan där man har två raka segrar och 8-0! i målskillnad. Det är en chansning så klart men ettan spikas!

3. Match 13, Wolverhampton – Sheffield Wednesday. 

Wolves förlorade i veckan stort i Ligacupen mot Chelsea. Men faktum är att man vilade sina stjärnor då man satsar allt på att ta sig tillbaka till Premier League. Så räkna med bästa laget på lördag och ett helt annat Wolverhampton mot Sheffield. Ettan spikas!

Är du intresserad av Premier League så läs gärna vår artikel om helgens Premier League.