Stryktipset vecka 41 handlar om matcher från Engelska ”league one” och ”league two”.

stryktipsförslag vecka 41Hur såg det ut förra veckan?

Förra veckan vara vi nära ett riktigt bra resultat på stryktipset med vårt 64 raders system med 6 halvgarderingar. Vi hade 11 rätt på kupongen och 1 mål ifrån i två matcher när klockan stod på 85 minuter. Istället för att målen plingade in så plingade det åt andra hållet så att vi åkte ner på 9 rätt istället. Någon gång borde matcherna plinga in åt rätt håll i slutskedet då allting avgörs. Jakten på 13 rätt fortsätter!

Vecka 41 stryktipsförslag ser ut enligt följande:

Man har inte samma kunskap om de engelska lagen lite längre ner i divisionerna som man har om Premier League lagen. En sak är i alla fall säker och det är att det ofta bjuds på mycket mål i League one och League two. Vi kommer därför ha som strategi att spela många 1 2:or på veckans stryktipskupong.

Den som är ute efter stora pengarna och har råd att gardera många matcher bör gardera match 8 – 10 som ser ut att på förhand bli ettor. Vi tror stenhårt på Tranmere som bara ska upp i The Championship igen. Man går som tåget och slog ett annat topplag Notts County på bortaplan senast med 1-0.

Vi tror att Colchester i form av hemmaplan kan skrälla mot topplaget Stevenage och därför har vi garderat den matchen.

Vi som älskar Premier League och härliga tipslördag kan nog hålla med om att det inte är någon roligt stryktipsomgång. Det finns andra möjligheter den här veckan och det är att lira en slant på oddset. Det finns många bra spelbolag där ut förutom Svenska Spel. Ett av dem är Betway som just nu erbjuder nya kunder 250 kr gratis.

Läs mer om hur du får 250 kr gratis här