Det var Premier League i veckan och det är Premier League i helgen. Ingen mår bättre än oss fotbollsälskare av det är så. Till den här helgen har vi tagit ut en trippel på följande tre matcher i Premier League:

1. West Ham – Chelsea en 2:a till oddset 1.90

Kommentar: Nu vänder det för Chelsea. Det är London derby och en riktigt tuff match. Mata och Mikel vilades senast. West Hams försvar är inte av samma kaliber som Man City och Fulham som Chelsea mött i de två senaste matcherna. De kommer skapa lägen och Chelsea vinner med några måls marginal.

2. Fulham – Tottenham en 1:a till oddset 2.85

Kommentar: Tottenham vann senast hemma mot Liverpool. Men för mig som såg matchen så övertygade de ändå inte. Man levde på två snabba mål i början av den matchen. Underskattar man Fulham så får man stryk och känslan är att det blir torsk för Tottenham i den här matchen. Fulham har fortfarande Kacakniklic skadad men Berbatov levererar med både mål och assist på topp

3. Queens Park Rangers – Aston Villa ett X till oddset  3.45

Kommentar: Queens Park har höjt sig lite efter tränarbytet men man är fortfarande uddlösa framåt. Aston Vill kämpar precis som QPR för nytt kontrakt men har inte heller någon vidare offensiv. Det luktar kryss lång väg och oddset är bra.

Totalt odds: 18,7

Insats: 100 kr

Eventuell vinst: 1770 kr

Spelet inlämnat hos Unibet

Tippa på premier league

Vill ni läsa vår stryktipsförslag på stryktipset vecka 48 här.