Förra veckans stryktipsförslag gav 10 rätt och pengarna tillbaka. Men vi var länge med i matchen och endast några mål från 13 rätt och en halv miljon i vinstpengar. Så är det ofta. Det är det lilla sista som saknas.

stryktipset vecka 05Kommentar veckans stryktips

Vi kommer inte gå in i detaljer på veckans stryktipskupong men det är ont om säkra matcher. I våra ögon så är Everton tillsammans med Watford kupongens bästa spel. Vi tror även Chelsea vinner men laget har ju onekligen blandat o gett. Man har en sådan kapacitet men är inte särskilt stabila och pålitliga. Arsenal bör slå Stoke hemma. Man tappar sällan poäng 2 matcher i rad på Emirates.

Var hittar vi skrällarna?

Sheffield Wednesday har stigande form även om man håller till i botten av The Championship. Vi tror att man kan rubba Brighton hemma.

Crystal Palace som ett tag ledde The Championsship har sviktande form och det finns en chans att Charlton lyckas ta poäng här.

I övrigt är det många matcher som kan sluta hur som helst. Millwall tror vi på för att de har bra statistik mot just Hull hemma.

Hur tippar ni? Kommentera gärna veckans stryktipsförslag!