Kul att det är dags för ännu en Premier League helg. Det är med andra ord klackarna i taget med stryktipset, alla andra stormatcher och allt vad det innebär. En skön lördag med polarna blir det i alla fall och mycket fotboll ska avnjutas. Läs gärna vår stryktipsförslag här. Nedan följer vårt speltips för helgens Premier League. Vi har två speltips i en och samma match som vi tror på. Ett som är lite säkrare och ett som ger mer pengar.

Speltips Chelsea Wigan.

Kommentar om matchen: Wigan toppar en lista i Premier League och det är skadelistan. Man har hela 9! spelare skadade. G Caldwell, E Boyce, F Fyvie, M Pollitt , I Ramis, R Miyaichi, B Watson, A Crusat och A Alcaraz missar förmodligen matchen. Eventuellt kan Caldwell och Boyce spela. För Chelseas del så ser det ljusare ut. Demba Ba, David Luiz och målvakten Petr Cech är tillbaka och redo att spela efter sina skador. Hazard är tillbaka efter avstängning. Vi lär nog få se Ba med ansiktsskydd efter sitt näsbrott. Det har exploderat förut när Chelsea mött wigan. 2010 vann man med 8-0 hemma. Vi tror att det här kommer bli en transportsträcka för Chelsea med många hungriga spelare.

Det säkra speltipset.

Chelsea vinner någon av halvlekarna till oddset 1.20 hos Betsson.

chelsea wigan speltips

 

Chansningen

Chelsea vinner med minst 3 mål det vill säga att Wigan har ett handikapp på 2 mål när matchen startar.

Chelsea -2 odds hos betsson 3.30

Chelsea -2 odds hos bet365 3.00

Chelsea -2 odds hos unibet 3.30

chelsea wigan

Hur spelar ni? Har ni några heta tips inför helgens Premier League?