Äntligen dags för lite härlig Champions League fotboll och vilka matcher vi har att se fram emot! Vi helt enkelt älskart! Efter att ha sett gruppspelet så blev jag lite förtjust i Shaktars sätt att spela fotboll och med de lirare som de har i laget. Tyvärr har de tappat Willian som var ett riktigt utropstecken i gruppspelet.

Lyon – Bayern München i Champions League Semifinal 2020

Spelbart Champions League

Det är många luriga matcher på kupongen. Men det känns som Milan knappt rådde på Barcelona med Zlatan i laget förra året och man är inte lika starka i år.

1.50 på Barcelona känns spelbart och vi kommer lägga en slant på det. Går det in så blir vi 500 kr rikare så ni kan räkna ut insatsen själva ;). Milan Barcelona spelas inte förrän 20/2

Skrällen

5.00 på Celtic! Celtic tog sig vidare ur en svår grupp och skakade Barcelona. Juventus kommer troligtvis gå för kryss och vinna hemma. Precis som italienska lag brukar spela. Men faktum är att Juventus haft det lite kämpigt efter jul och inte nått upp riktigt till samma fina form som man haft under hösten. Celtic – Juventus spelas ikväll med matchstart 20.45

Vi kommer satsa 100 kr på vinst för Celtic till 5.00 gånger pengarna hos bet365. bet365 erbjuder för övrigt ett gratisspel på Real Madrid Manchester United som ni kan utnyttja på onsdagkvällen när matchen spelas.

speltips veckans champions league

Senast fick vi in Chelsea vinna med 3 mål mot wigan. Läs mer om det här. Har ni några galna bett att dela med er av? hur spelar ni? kommentera gärna!