Vill du börja spela poker på Internet så har du kommit helt rätt.

Du hittar bra pokerbonusar till vänster i menyn till  spelbolag på nätet. Om du inte har spelat poker tidigare på nätet eller är sugen på ett nytt spelbolag att böra spela poker hos så är Spelsajten en mycket bra sida där du kan hitta olika erbjudanden och pokerbonusar. Vi presenterar olika pokerbonusar samt skrivit en liten recension om de olika  spelbolagen. Recensionerna finner du via menyn och kategorin spelbolag. Expekt poker erbjuder just nu 200% pokerbonus samt en gratis biljett till en 1000 $ freeroll.

Höga insatser

Om du redan har spelat poker på internet och skaffat dig erfarenhet som pokerspelare så finns det hela tiden nya pokersajter att utforska. Vi har lista några pokersidor med höga insatser. Läs mer om High stakes poker här. Längst ner på den sidan finner du bra öppningsbonusar för poker.

Spela poker och få rakeback

När du spelar poker online på nätet som samlar du hela tiden poäng hos spelbolagen. Det är s k lojalitetspoäng. Ju mer du spelar desto fler poäng samlar du på dig. Poängen är något som du erhåller som pokerspelare för varje pott som du deltar i. Vissa spelbolag betalar tillbaka pengar varje vecka eller varje månad som en belöning för ditt spelande. Detta sätt att får pengar tillbaka från spelbolagen kallas för rakeback. Unibet erbjuder just nu 50 % i Rake Back till 31 juli. Därefter återgår spelbolaget Unibet till normal rackeback som är 30%.

Det lönar sig alltså att vara en lojal pokerspelare hos ett spelbolag när du spelar poker på internet. Om du som pokerspelare går plus/minus noll en månad så får du alltså ändå in pengar på ditt pokerkonto i form av Rake Back när månaden är slut. För profisionella pokerspelare kan det handla om summor från 50000 kr och uppåt. Man kan säga att de får en grymt bra månadslön som pokerspelare så länge de håller sig flytande (+ – noll en månad)

Vill du spela poker i Riga?

Kvalificera dig och vinn ett exklusivt paket till Riga av ett värde på $1.500 för endast $3+0.20!
Bet24 Poker Open är här igen. Större, bättre och med fler deltagande länder. Denna gång spelas Bet24 Poker Open i Riga på det fantastiska Royal Casino Spa & Hotel Resort. Turneringen startar den 17:e Juni och paketet är värt totalt $1.500 – 1:a priset är på hela $25.000!

Hur man kvalificerar sig:
Kom med du också och kvalificera dig till Bet24 Poker Open 2011!

Bet24 kör 4 dagliga qualifiers med inköp från $3+0.20. Varje onsdag och söndag spelas Bet24s Veckofinaler där spelbolaget garanterar 3 paket till Bet24 poker Open 2011. Inköpet är $100+8 om du önskar att köpa in dig direkt.